Συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», όπου το Μαρτινέγκο επικράτησε 2-1 του Τηγανίτη για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗ.

Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, καθώς μπορεί να μην είχε πολλές κλασσικές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, είχε όμως αγωνία το ποιος θα είναι ο νικητής μέχρι τέλους…

Ο Τηγανίτης πήρε προβάδισμα 0-1 στο σκορ στο 70’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του τερματοφύλακά του Καρβέλη, ενώ με τον ίδιο τρόπο το Μαρτινέγκο σημείωσε το 1-1 στο 87’ με τον Κρανιωτάκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα και με τη συμπλήρωση του 90λεπτου και πάλι ο Κρανιωτάκης με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μαρτινέγκο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χριστουλάκης και επόπτες οι Μισάι και Ζαχαριά. 

Μαρτινέγκο: Γεωργαντάς, Τσακιράκης (75’ Ντολλακάι), Περσκέφα, Τσέρος, Σταμπουλής (70’ Λυμπερίδης), Πλατοκούκης, Φανουργιάκης, Παρασύρης, Ρεθεμνιωτάκης, Τσαγκαράκης, Νικολακάκης (46’ Κρανιωτάκης). 

Τηγανίτης: Καρβέλης, Αγγελάκης, Πάσχος, Χατζηαθανασίου, Αναστασάκης (46’ Καβρός), Γεωργάκης, Χιώτης, Στεφανάκης, Βούρδουλας, Οικονόμου, Ζωγραφάκης (70’ Μπαρίκος).