Εντός έδρας ήττα 1-0 για το Μαρτινέγκο από τον ΠΟΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΗ.

Παρά την καλή εμφάνιση, κυρίως στο τέλος του αγώνα, το Μαρτινέγκο δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Στην καλύτερη στιγμή του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 25’ ο Φθενάκης έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 63’ με τον Φανουράκη να πετυχαίνει το 0-1. Η πίεση του Μαρτινέγκο αυξήθηκε στα τελευταία λεπτά και στο 85’ο Φθενάκης με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Κτιστάκη σε δύσκολη επέμβαση, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΟΗ εξουδετέρωσε σουτ του Χότζα, με τον Λυρώνη στις καθυστερήσεις να σουτάρει εντυπωσιακά και τον Κτιστάκη να αποκρούει σωτήρια. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπιμπάκης, με επόπτες την Κωνσταντάκη και τον Δερμιτζάκη.

Μαρτινέγκο: Κοκαράκης, Γαλανάκης (79’ Τσαβολάκης), Μπατσέλι (60’ Λυρώνης), Φαϊτάκης, Παρασύρης (79’ Μουρατάι), Παναγιωτάκης (37’ Ντολάνι), Φθενάκης, Ψυχαράκης, Βιδάκης, Χότζα, Τελχάι (79’ Μακρυπόδης). 

ΠΟΗ: Κτιστάκης, Στειακάκης (52’ Γραμματικάκης), Παπάς, Χοτζάι (52’ Ρουκουνάκης), Γκεμιτζόγλου (67’ Παπαδάκης), Κοτζιάς, Φανουράκης, Γιαννακουδάκης (67’ Μαθούκι), Σταβρέ (30’ Χρονάκης), Κορνελάκης, Φουντουλάκης.