Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Μαρτινέγκο, το οποίο επιβλήθηκε 7-0 των Νέων Μοιρών στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», για την 12η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Διβάνη να πετυχαίνει το 1-0, ενώ στο 23’ ο Ντίσα διαμόρφωσε το 2-0 με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Καταιγιστικοί στην επανάληψη οι παίκτες του Αντώνη Αποστολάκη, ανέβασαν το σκορ στο 3-0 με τον Πακιουφάκη στο 58’, ενώ ο Σφακιανάκης στο 63’ έγραψε το 4-0. Ο Ντίσα στο 70’ ανέβασε το σκορ στο 5-0, ενώ ο ίδιος παίκτης πετυχαίνοντας χατ τρικ στο 85’ πέτυχε το 6-0, για να διαμορφώσει το τελικό 7-0 ο Ντάγια στο 89’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταυράκης Γ. και επόπτες οι Χριστουλάκης Ε. και Τζανάκη Μ.

Μαρτινέγκο: Δροσατάκης (57' Καλογιαννάκης), Κρασανάκης, Μερκουλίδης (57' Πακιουφάκης), Γαλανάκης, Σκραφνάκης, Ντάγια, Καλαιτζάκης Δ. (65' Παπαδάκης), Σφακιανάκης, Ντίσα, Γκιώνης (57' Ρασούλης), Διβάνης

Νέοι Μοιρών: Δασκαλάκης, Σαβιολάκης, Σμαραγδάκης (55' Cibraku), Ρουκουνάκης, Κουκουλάκης, Χατζάκης (86' Αγκαλλίου), Ραπτάκης, Φανουράκης (69' Χριστοδουλάκης), Κεφάλας (60' Δαριβιανάκης), Σφυριδάκης.