Καλή εμφάνιση και νίκη 4-0 για το Μαρτινέγκο επί των Νέων Μινωϊκής στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», για την 16η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη μπήκαν καλά στον αγώνα και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ντολλάνι, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Φθενάκη που τον έβγαλε σε κενή εστία. Παρά την υπεροχή που είχε το Μαρτινέγκο δεν κατάφερε να φτάσει σε άλλο γκολ μέχρι την ανάπαυλα με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Διατηρώντας την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι και με ουσία στο παιχνίδι τους, πέτυχαν το 2-0 στο 77’ με τον Χότζα μετά από σέντρα του Φαϊτάκη, ενώ στο 77’ ο Φαϊτάκης με κεφαλιά έγραψε το 3-0, για να κλείσει το σκορ στο 84’ όταν έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Χότζα με τον Κοζορώνη, ο τελευταίος σημείωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλάκης Α. και επόπτες οι Πετούσης Ι. και Μπατζακάκης Ν.

Μαρτινέκο: Γκέγκα, Λυρώνης (81’ Κορνελάκης), Μπατσέλι (63’ Ψυχαράκης), Φαϊτάκης, Κατσελής, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Μακρυπόδης (63’ Βιδάκης), Μαρντάρε (63’ Χότζα), Ντολλάνι (63’ Κοζορώνης), Τελχάι.

Νέοι Μινωικής: Μαγουλάκης, Γκιοκεγίδ, Χριστουλάκης, Θεοδοσάκης (57’ Βασσάλος), Μαρινάκης (63’ Τσαγκαράκης), Δασκαλάκης (73’ Χριστοδουλάκης), Γιακανίκης (73’ Κατσέλης), Τσέκας, Τσαγκαράκης, Μανδαλάκης, Αλεξάκης.