Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τα Κανάρια για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρόλα αυτά ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για τον προπονητή της ομάδας, όσο και για τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι σταδιακά αποκομίζουν χρήσιμες εμπειρίες. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3΄, ο Καταρτζής κατάφερε να κάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο αφού πρώτα έφτασε στο δοκάρι της εστίας των Καναριών, κατέληξε στο βάθος της εστίας. 

Η απάντηση για την ομάδα του συλλόγου μας ήταν άμεση και ουσιαστική. Η συνεργασία των Βγόντζα και Πασπαράκης, στο 12΄, απέδωσε καρπούς, αφού η σέντρα του πρώτου είχε ως αποδέκτη της, τον Πασπαράκη, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα, πάνω στη κίνηση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να επιτευχθεί ακόμη κάποιο τέρμα. 

Στην επανάληψη η ομάδα των Ανωγείων επανέλαβε ό,τι και στο πρώτο ημίχρονο, στο 47΄  κατάφερε να βρεθεί πάλι μπροστά στο σκορ, ύστερα από κίνηση του Καταρτζή στη πλάτη της άμυνας, τον οποίον «βρήκαν» οι συμπαίκτες του, με επιτυχημένη πάσα.

Το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων επιτεύχθηκε από κεφαλιά του Χανιωτάκη, ύστερα από σέντρα, η οποία προήλθε από εκτέλεση φάουλ, στο 60΄. Εν συνεχεία, δύο λεπτά αργότερα, στο 62΄ ακόμα μία πάσα στη πλάτη της άμυνας της ομάδας μας είχε αυτή τη φορά ως αποδέκτη τον Δρίτσα, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-4 με πλασέ, πάνω από τον τερματοφύλακά μας. 

Το έκτο και τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης ήρθε από τα πόδια του Κατρτζή, ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό 1-5, στο 65΄ πετυχαίνονται έτσι χατ τρικ. 

Η ομάδα μας πάλεψε για το κάτι παραπάνω, συνεχίζει στο πρωτάθλημα διεκδικώντας τους πρώτους της βαθμούς, ενώ παράλληλα αποκτά χρήσιμες εμπειρίες και βιώματα, για τη συνέχεια της σεζόν, και όχι μόνο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Κανάρια ( Φραγκάκης) Τσεντελιέρος, Κορνελάκης, Μπατσέλι (73' Ξυλούρης), Τοψής Μ. Βρεττάκης (73' Σερέτης), Μαυρογιάννης, Βγόντζας, Βιδάκης, Βελλίνης (56' Τσατσάκης) Πασπαράκης ( 70' Τοψής Γ.), Μαρντάρε (56' Ντολλάνι)

Αετός Ανωγείων ( Αρμουτάκης) Σκουραδάκης, Ζωνάκης, Κονιός, Σπαχής, Χανιωτάκης, Αγγελής (68' Σταυράτης), Δρίτσας (68' Κολιοραδάκης), Κωνσταντάκης, Καταρτζής (76' Ξυλούρης) , Κεφαλογιάννης (63' Κλάδος), Οικονομάκης (76' Κρητικός)