Με επιβλητικό τρόπο πρόσθεσαν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας τα Κανάρια, επικρατώντας 8-0 των Νέων Μοιρών στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΗ.

Η υπεροχή των Καναρίων φάνηκε από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Πασπαράκης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα στο 12’ ο Φοβάκης άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 21’ ο Μάνος Βασιλάκης σημείωσε το 2-0, ενώ στο 33’ ο Νίκος Βασιλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κτιστάκης διαμόρφωσε το 4-0, ενώ στο 41’ ο Μάνος Βασιλάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 5-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Εξίσου καλοί και στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Κορδονούρη συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και στο 74’ με τον Καρπαθάκη πέτυχαν το 6-0, ενώ στο 78’ ο Σέλε εκτόξευσε το σκορ στο 7-0, για να γίνει το τελικό 8-0 στο 85’ με τον Φοβάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μουλακάκης και επόπτες οι Ζουρμπάκης και Παρασύρης

Κανάρια: Κριτσωτάκης, Βασιλειάδης, Γκούντελος, Βασιλάκης Νικ. (46’ Σέλε), Μαυροειδής (77’ Πανδερμαράκης), Κατσαβούνης (46’ Καρπαθάκης) , Ελ Γιαχάουι, Φοβάκης, Πασπαράκης, Βασιλάκης Μαν. (46’ Βασιλείου), Κτιστάκης.

Νέοι Μοιρών: Φωτάκης, Χαραλαμπάκης (46’ Μακρυδάκης), Περτσελής, Σφυριδάκης, Σκαπέρδας, Μακρυδάκης, Χριστοδουλάκης, Λενιδάκης, Ζωγραφάκης, Φανουράκης, Ζεάκης.