Καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες επικράτησαν εκτός έδρας του Χάλη Βαρύπετρου 0-4 για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Παρά τις πολλές και καλές ευκαιρίες που είχαν οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ με την Βαξεβάνη να πετυχαίνει το 0-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. 

Εξίσου καλές και στην επανάληψη οι παίκτριες του Δημήτρη Χατζηστυλλή, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 58’ όταν μετά από κόρνερ της Βαξεβάνη η Περάκη σημείωσε το 0-2

Στο 70’ η Αλεξάκη ανέβασε το σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 85’ η Περάκη με το δεύτερο προσωπικό της γκολ. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταυρουλάκης, με επόπτες τους Δασκαλομαρκάκη και Βασίλογλου.

Χάλης Βαρύπετρου: Πετραντωνάκη, Κατσουλάκη (85’ Πετράκη), Καβράκη, Κελάκη, Κοκολάκη, Ντουσάκη, Χανιωτάκη (72’ Μποτζή), Παλιουδάκη, Στεφανουδάκη, Δρίτσα, Παπουτσάκη (54’ Κοντεκάκη).

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λάρου Βασιλ., Χαλαμπαλάκη, Παπαδάκη, Βαξεβάνη, Γιαπρά-Παπουτσάκη, Λιοδάκη (65’ Καπνιστού), Μανουσάκη-Βαβούλη (67’ Εργαζάκη), Φραγκάκη, Αλεξάκη, Περάκη (85’ Σκεπάρνη), Λάρου Μελ.

* Τα μέλη της αποστολής που αποτελούσαν τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ ευχαριστούν θερμά στους ανθρώπους του ΑΟ Χάλης Βαρύπετρου για την άριστη υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καθώς και για το ήθος που επέδειξαν.