Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες επικράτησαν 5-0 εκτός έδρας του Χάλη Βαρυπέτρου.

Μολονότι βρέθηκαν από το 10’ με παίκτρια λιγότερη μετά την αποβολή της Βάμβουκα, οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ ήταν καλύτερες και επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό, άνοιξαν το σκορ στο 14’ με σουτ της Δρακογιαννάκη. Η ίδια παίκτρια στο 40’ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 40’ η Λιοδάκη με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 0-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. 

Εξίσου καλές και στην επανάληψη οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ έφτασαν κοντά σε ένα ακόμα γκολ στο 53’ με την Ρέιγκ-Παπαδάκη να έχει σουτ στο δοκάρι. Στο 80’ η Ρέιγκ-Παπαδάκη με εύστοχο κτύπημα πέναλτι σημείωσε το 0-4, ενώ στο 82’ η Καραθιωτάκη με ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Χάλης: Καράτζη, Τσαγράκη (80’ Μαλαδάκη), Μπατάκη, Λεβεντάκη, Τζιάνη, Φυτράκη (46’ Κασελάκη), Μαρκογιαννάκη Ε. (65’ Μαρκογιαννάκη Α.) , Αλυγιζάκη, Στεφανουδάκη, Ντεμανάκη, Γιαννακάκη (78’ Σπανού).

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαριστάκη, Βάμβουκα, Σκεπάρνη (60’ Στρατάκη), Λιοδάκη, Δασκαλάκη, Τουγλή, Ρέιγκ-Παπαδάκη (80’ Λαμπράκη), Δρακογιαννάκη (70’ Κοκοσάλη), Μανουσάκη (70’ Παπαδάκη), Λάρου (60’ Εργαζάκη), Καραθιωτάκη. 

* Φωτογραφία αρχείου.