Ευρεία νίκη, η τρίτη σε ισάριθμους αγώνες για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίες επιβλήθηκαν 8-0 του Χάλη Βαρυπέτρου στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής γυναικών.

Η πρώτη καλή στιγμή για τις γηπεδούχες ήταν στο 32ο λεπτό με την Καρπαθιωτάκη να έχει σουτ στο δοκάρι, ενώ το σκορ άνοιξε στο 41’ με σουτ της Δασκαλάκη. Στο 45’ η Στρατάκη με σουτ πέτυχε το 2-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ ξεκίνησαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ και 52’ με δυο γκολ της Δρακογιαννάκη ανέβασαν το σκορ στο 4-0, ενώ στο 65 με κεφαλιά η Εργαζάκη έγραψε το 5-0. Στο 71’ η Παπαδάκη με σουτ ανέβασε το σκορ στο 6-0 και στο 73’ η Εργαζάκη πέτυχε το 7-0

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με την Μανουσάκη με σουτ να σημειώνει το 8-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εγγλέζος, με επόπτες τον Πατεράκη και την Αδαμάκη.

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαριστάκη (65’ Χουστουλάκη), Δασκαλάκη (53’ Βάμβουκα), Σκεπάρνη, Λιοδάκη, Εργαζάκη, Τουγλή, Καρπαθιωτάκη (53’ Κωνστα), Στρατάκη, Κοκοσάλη (65' Παπαδάκη), Μανουσάκη, Δρακογιαννάκη (65’ Λαμπράκη). 

Χάλης Β.: Καράτζη (70’ Χατζηγρηγοράκη Ελ.), Μπατάκη, Κελάκη, Τσαγκαράκη, Μακρογιαννάκη Α. (46’ Μακρογιαννάκη Ε.), Αλιγιζάκη, Τζιάκη (70’ Φυτράκη), Γιαννακάκη (58’ Χατζηγρηγοράκη Ευ.), Τζεμανάκη, Στεφανουδάκη, Λεβεντάκη.