Ήττα 2-1 για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τη Βασίλισσα Νότου στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Οι γηπεδούχες, οι οποίες αγωνίσθηκαν χωρίς την τιμωρημένη Βαξεβάνη, ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πρώτες τους χαμένες ευκαιρίες στο 8’ και 9’ με την Περάκη, αλλά και το 27’ με την Μελίνα Λάρου. Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε στο 32’ όταν η Αλεξάκη με ωραία προσπάθεια πέτυχε το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης στο 50’ η Παπαδημητράκη ισοφάρισε 1-1, ενώ η ίδια παίκτρια στο 61’ έδωσε το προβάδισμα 1-2 στην ομάδα της Βασίλισσας. Στη συνέχεια οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ είχαν καλές με την Περάκη στο 79’ και στο 86’ με την Μελίνα Λάρου, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν γκολ. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Ξενάκη με επόπτες την Κωστάμενα και τον Μαυρεδάκη. 

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λάρου Βασ., Χαραλαμάκη (87’ Σταματάκη), Παπαδάκη, Γιαπρά-Παππουτσάκη, Λιοδάκη (84’ Σκεπάρνη), Φραγκάκη, Μανουσάκη-Βαβούλη, Λάρου Μελ., Αλεξάκη (76’ Εργαζάκη), Περάκη, Λαμπράκη (56’ Καπνιστού).

Βασίλισσα Νότου: Λαθουράκη, Σαμπιωτάκη, Μπεκιάρη (17’ Παπαδοπετράκη), Χατζάκη, Λαμπράκη, Τζωρτζάκη, Κτενάκη, Ασπραδάκη, Βασιλάκη (17’ Παπαντωνάκη), Παλλιούδη, Σταματάκη (46’ Κάστορα).