Μια ακόμα νίκη για τη Γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η οποία νίκησε 1-5 τις Νέες Ατρομήτου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχες κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπριάνα να πτυχαίνει το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 32’ η Κωτσάκι 1-1, ενώ στο 38’ έγινε το 1-2 όταν η Κουκουλοπούλου στην προσπάθεια της να διώξει το σουτ της Ζήγρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της. 

Καλύτερες σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, πέτυχαν με την Ζήγρα στο 60’ το 1-3, ενώ δέκα λεπτά αργότερα στο 70’ η Ξέρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 στο 85’ η Παχάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλιάγας με επόπτες τις Ανδρέου και Ηλιοπούλου. 

Νέες Ατρομήτου: Κυριακίδου, Σκάγκου, Μαμάνη, Κουκουλοπούλου, Αποστόλου (77’ Αχμάντ), Τσομπανοπούλου, Μπριάνα, Σάμιου (39’ Παθιακάκη), Σεφεριάδου (65’ Λαδερού), Κοπέλου, Ιωάννου (71’ Μπάτζα).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Ξέρα, Καλέση, Ζήγρα, Φουκάκη, Κωτσάκι, Φανουράκη (71’ Σαριδάκη), Δρακωνάκη, Παπαδάκη, Παχάκη, Δρακογιαννάκη (49’ λ.τ. Ραπάνη).

* Φωτογραφία αρχείου.