Έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών είναι η ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με την προπονήτρια της ομάδας να μιλά στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αλλά και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα Ρεθύμνου την Κυριακή (3/10) στις 16:00 στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.

Στις δηλώσεις της η Γιάννα Δούκα αναφέρει: «Μετά από μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε, είμαι αρκετά ικανοποιημένη για το γεγονός ότι ξεκινάει μια καινούργια σεζόν και για τις 3 κατηγορίες!

Ίσως είναι η μοναδική χρόνια που από νωρίς γνωρίζαμε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και αυτό έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους και να οργανωθούν.

Σε ότι αφορά την δική μας ομάδα όπως έχω πει και στο παρελθόν η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να έχουμε γρήγορο Ρυθμό στο παιχνίδι μας και μέσα από αυτό θέλουμε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχετικά με την πρώτη αγωνιστική αρχικά εύχομαι να γίνει ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια καλή ομάδα και για εμάς όπως και για εκείνους θεωρώ ότι είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα κριθεί στην λεπτομέρεια!

Εύχομαι καλή σεζόν για όλες τις ομάδες! Υγεία πάνω από όλα στις αθλήτριες και ευελπιστώ να δούμε ένα καλό, ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα!».

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της πρεμιέρας ολοκληρώθηκε με τη Γιάννα Δούκα να επιλέγει στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής όλες τις παίκτριές της και λίγη ώρα πριν την έναρξη θα τους ανακοινώσει την αποστολή.