Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ επικρατώντας 3-0 στο Άργος του τοπικού Φείδωνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 5’ όταν το σουτ της Φανουρακη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 14 η Κιουτάχαλη ανάγκασε την Κομνά-Παναγιωτοπούλου σε δύσκολη επέμβαση.

Μεγάλη φάση για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο 20’ με το κόρνερ της Σιδηρά να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Η υπεροχή του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καρποφόρησε στο 39’ με την Σιδηρά να πετυχαίνει το 0-1 με απευθείας κτύπημα φάουλ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Εξίσου καλές και στην επανάληψη οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ συνέχισαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ, κάτι που έγινε στο 59’ με την Δρακωνάκη να σημειώνει το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή.  Στο 63’ η Κωνσταντοπούλου με ατομική προσπάθεια και σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στο 91’ το σουτ της Δρακογιαννάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπήλιος και επόπτες οι Θεοδωρόπουλος και Μπουρτζοβίτης.

Φείδων Άργους: Κομνά-Παναγιωτοπούλου (69’ Μούγιου), Βαλκάνη, Πουλεμέ, Καββαθά, Βλάχου, Μούγιου, Πάστρα, Μπακασέτα, Γαλάνη (74’ Παραλυκούδη), Τριανταφύλλου, Δημητρίου (57’ Αναστασοπούλου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Κωνσταντοπούλου, Δρακωνάκη, Δρακογιαννάκη, Φανουράκη, Ραπάνη (82’ Ρέιγκ-Παπαδάκη), Ξέρα, Σιδηρά, Τούνα (89 Λάρου Μελίνα), Γουνάκη (69’ Σαριδάκη), Κιουτάχαλη.