Μια ακόμα νίκη η οποία την κρατά σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πήρε η γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η οποία επικτράτησε 5-0 της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Γυναικών.

Με εξαιρετική εικόνα στο πρώτο μέρος, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ άνοιξε το σκορ στο 16’ με αυτογκόλ της Δούλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 18’ η Ραπάνη με σουτ μετά από σέντρα της Μπράουν έγραψε το 2-0.

Στο 27’ η Τζόνσον με σουτ ανάγκασε την Δασκαλοπούλου σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 28’ έγινε το 3-0 όταν έπειτα από σέντρα της Κιουτάχιαλη η Τζόνσον με ωραία κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 4-0 έγινε στο 39’ με ατομική ενέργεια της Κιουτάχιαλη, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Τη νίκη για την ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ «σφράγισε» στο 91’ η Δρακωνάκη με απευθείας κτύπημα κόρνερ σημειώνοντας το τελικό 5-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Γουνάκη, Κουτάχιαλη (59’ Συμαιωνίδη), Δρακωνάκη, Μπράουν (76’ Τούνα), Τζόνσον (59’ Σημαιάκη), Ξυλούρη, Σιδηρά, Καλέση, Ραπάνη (64’ Δρακογιαννάκη), Σαριδάκη.

Αγ. Παρασκευή: Δασκαλοπούλου, Μαστοράκη, Παίδα (88’ Χαρίτου), Αραπάκου, Σταμπουλή, Δούλη, Δεσπολλάρη, Γιαννόγλου, Πετράκη, Πρωϊνού (23’ Πετράκη), Μαιδιώτη (72’ Γιαννοπούλου).