Συνεχίζουν το αήττητο σερί τους οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ Μεσολογγίου στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 2ο λεπτό η Ξέρα με ωραία σέντρα βρήκε την Σαριδάκη, η κεφαλιά της οποίας έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 16’ το σουτ της Ξέρα κατέληξε ελάχιστα μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων στις καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους, το οποίο έληξε χωρίς σκορ. 

Η υπεροχή του ΕΡΓΟΤΕΛΗ συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με την Κιουτάχιαλη έχει δύο καλές στιγμές στο 50’ και το 56’ όμως τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν μόλις άουτ. Η πίεση του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καρποφόρησε στο 60’ όταν μετά από σέντρα της Δρακογιαννάκη η Δρακωνάκη πέτυχε το 1-0. 

Στην εκπνοή του αγώνα χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όταν το φάουλ της Σιδηρά κατέληξε μόλις πάνω από την εστία της ΑΕΚ Μεσολογγίου. 

Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης και επόπτες οι Λιοδάκης και Βαρβατάκης. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στριλιγγά, Δρακογιαννάκη, Κιουτάχιαλη, Σαριδάκη (90’ Τούνα), Ραπάνη (88’ Ρέιγκ Παπαδάκη), Δρακωνάκη (90’ Λάρου Μ.), Καλέση (73’ Σημαιάκη), Φανουράκη, Σιδηρά, Ξέρα, Γουνάκη. 

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Νταβατζή, Βρανά, Παναγιωτακοπούλου (33’ Πετσίνη), Μόκα, Βάτσικα, Γεωργίου (82’ Πιζανία), Γκόμες, Λαζανά (77’ Παναγιωτοπούλου), Φιλανδριανού, Μαρκουτσά, Γατσουλιά (82’ Φύτρου).