Εντυπωσιακή νίκη 7-0 για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Ιεράπετρα επί της Βασίλισσας Νότου για το Κύπελλο Γυναικών Κ16.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 10ο λεπτό όταν το σουτ της Λάρου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 13’ «απάντησαν» οι γηπεδούχες με το σουτ της Παλλιούδη να καταλήγει λίγο έξω, ενώ στο 18’ η Α. Χαραλαμπάκη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ της Δρακογιαννάκη.

Το σκορ άνοιξε ένα λεπτό αργότερα στο 19’ όταν μετά από ασίστ της Δρακογιαννάκη η Λάρου πέτυχε το 0-1, ενώ στο 20’ η Περάκη με σουτ σημείωσε το 0-2. Με απευθείας κτύπημα φάουλ η Λάρου στο 23’ ανέβασε το σκορ στο 0-3, ενώ στο 31’ η Δρακογιαννάκη βρήκε ωραία την Στρατάκη και αυτή έκανε το 0-4. Με το τρίτο προσωπικό της γκολ η Λάρου στο 35’ έγραψε το 0-5, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. 

Εξίσου καλές και στην επανάληψη οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ σημείωσαν το 0-6 στο 50’ με την Περάκη, ενώ και πάλι η Περάκη με επίσης χατ τρικ, διαμόρφωσε στο 77’ το τελικό 0-7.

Βασίλισσα Νότου: Χαραλαμπάκη Α. (46’ Λαθουράκη), Καρκελή, Μπλαζαντωνάκη (46’ Τελώνη), Παρακεντάκη, Λούσι (66’ Χαραλαμάκη Μ.), Σαμιωτάκη, Ζερβάκη, Ασπραδάκη, Μπουρλάκη, Παλλιούδη, Μαυραντωνάκη (64’ Καλιοντή).

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαριστάκη, Εργαζάκη, Στρατάκη, Καπνιστού, Γιαπρά, Μανουσάκη, Σκεπάρνη (61’ Ζαχαριουδάκη), Λαμπράκη (71’ Ντελάκη), Περάκη, Λάρου, Δρακογιαννάκη (71’ Μπάνκς). 

* Οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, παίκτριες, διοικούντες και όλα τα μέλη της αποστολής ευχαριστούν τους ανθρώπους της Βασίλισσας Νότου για την άψογη φιλοξενεί που τους παρείχαν.