Ένα όμορφο γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς στο 85' χάρισε στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ τη νίκη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση με την Volendam (Α’ Ολλανδίας) που διεξήχθη στο γήπεδο του...

Ένα όμορφο γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς στο 85' χάρισε στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ τη νίκη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση με την Volendam (Α’ Ολλανδίας) που διεξήχθη στο γήπεδο του Langedijk. Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο 78' η Volendam είχε δοκάρι με τον Ζάανεν. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα μας έλαβε χώρα  στο 75' όταν ο Ζούνιορ πλάσαρε μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον Φερχόφεν να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στο 85' ο Γραμμόζης βρήκε τον Ροτζέριο, ο οποίος αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας το 1-0 πόυ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
VOLENDAM: Φερχόφεν, Μάιναλντ, Σχίντερ, Μποτ, Στερκ, Μπάκενς, Φαλέντα, Χοφστέντε, Νάρσινγκ, Τάουπ, Ζάανεν.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γελαδάρης (60' Κένεντι), Μαουρίτσιο, Κορδονούρης (60' Χίμπλιγκερ), Πλάσνεγκερ (60' Γιαλούσης), Ρομάνο (60' Τζούνιορ), Ορφανός (75' Κεφαλούκος), Φραγκουλάκης (60' Γραμμόζης), Ογκουνσότο (60' Ροτζέριο), Βακουφτσής (60' Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης (68' Καρέλης)