Με τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» ,της ομαδικότητας, της πειθαρχίας, της αυτοπεποίθησης, διοργανώνεται 20 χρόνια τώρα το Διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου AEGEO CUP-Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, για τις ηλικίες 10 έως 14 χρόνων. Φέτος, θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Απριλίου.

 Το Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου AEGEO CUP είναι ένα αθλητικοπολιτισμικό γεγονός. Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και φέτος συνδέει το όνομά του με το τουρνουά, ως βασικός οργανωτής, προσδίδοντας κύρος σε όλες τις εκδηλώσεις του και κάνοντας γνωστή την Κρήτη και τις ομορφιές της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοίκηση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ για 5η χρονιά αγκάλιασε με θέρμη το γεγονός αυτό και το έθεσε υπό την αιγίδα της.

Συνδιοργανωτής σ΄ αυτή την προσπάθεια έχουμε την τιμή και φέτος να είναι η Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη Σταύρο και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη στήριξή τους, που μας δίνει την δύναμη και τα μέσα να συνεχίσουμε να προβάλουμε την πόλη μας και αθλητικά. Η διοργάνωση γίνεται επίσης υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ και έχει την έγκριση της ΕΠΣΗ και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Τζώρτζογλου, στα γήπεδα του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Μαρτινέγκο), LIDO, ΕΓΟΗ, Αλμυρού και CandiaSport.

 

Σας περιμένουμε!