Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Μαρτινέγκο, απέναντι στο Τηγανίτη στο γήπεδο του Λίντο, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν από το γήπεδο προσθέτοντας από ένα πόντο στη φετινή βαθμολογική τους συγκομιδή.

Μόλις στα 25" ο Μηλαδόπουλος, ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα, με τη πρώτη επαφή μετά τη σέντρα του ματς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. 

Στο 15' ο Λιάκος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, αφού προηγήθηκε η ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα του Μαρτινέγκο. 

Γκολ συνεχίστηκαν να επιτυγχάνονται, αυτή τη φορά όμως για την ομάδα μας. Στο 38' ο Ψαρολογάκης επιχείρησε μία εκπληκτική ατομική ενέργεια, η οποία είχε τη βέλτιστη πιθανή κατάληξη … και το σκορ έγινε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 41' ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Τσίχλα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ενώ αρχικά υπήρξε ανησυχία, ο νεαρός αθλητής φαίνεται να απέφυγε τα χειρότερα.  

Στην επανάληψη η ομάδα μας πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Παπουτσάκης. Το γκολ επιτεύχθηκε στο 58' και αυτό έμελλε να διαμορφώσει το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Μαρτινέγκο ΑΣΗ (Κορδονούρης): Τζανακάκης, Τσίχλας (41΄ Νέζα), Κάββαλος, Ντελής (46΄ Γρηγορίου), Λέσι, Κίτσιος, Ψαρολογάκης, Ξυδάκης, Παπουτσάκης (69΄ Μπουμπάκης), Κορδονούρης, Μαρής.

Τηγανίτης ΑΣΗ (Μανουράς): Φαλαλάκης, Κοιλιάς, Κόμης (65΄ Πλευρωνάκης), Ευθυμιάδης, Δημόπουλος (61΄ Σοφουλάκης), Πάτρας (61΄ Σπινθουράκης), Μανουράς, Άκυρος, Ανδρεόπουλος (77΄ Τσαμπαζής), Λιάκος, Μηλιαδόπουλος.

Την προσπάθεια των αθλητών της ομάδας μας παρακολούθησαν αρκετά μέλη της Διοίκησης καθώς και φίλαθλοι του Συλλόγου, ενώ χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους η πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του Τηγανίτη να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό, που καλεί στον τερματισμό των εχθροπραξιών του πολέμου.