Ισόπαλη δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τη Θύελλα στη Ραφήνα.

Η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ωστόσο είχε μέτρια απόδοση, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο, με την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-2-3-1 και την είσοδο των Κοιλιάρα και Μπρατσιάνι, ο Εργοτέλης βελτιώθηκε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει χωρίς όμως αποτέλεσμα, με συνέπεια ο αγώνας να λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, δεδομένου ότι η κάθε ομάδα "είχε" από ένα ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εργοτέλης δεν συμπλήρωσε καν 18άδα (16 παίκτες) λόγω της μη έκδοσης δελτίων την τελευταία στιγμή των Νικολακάκη και Παπαναγιώτου.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης (85′ Αράπης), Μπουντάκης (46’ Ζέκιο), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης (90′ Κούνας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης (65’ Μπρατσιάνι), Γκαρακλίδης (52’ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.