ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο Γ.Σ. "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧ...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο Γ.Σ. "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΜΕΡΚΟΥΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2004", ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΗ ΣΧΕΣΗ  ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ,  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


Από αριστερά Δροσίτης Γιάννης, Μερκουλίδης Γιώργος και Σουλτάτος Γιώργος

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ IRAKLION BOWLING CENTER (I.B.C.)