Νωρίς το πρωί της Τρίτης αναχωρεί η ομάδα μας για την Καρδίτσα εκεί όπου το απόγευμα της Τετάρτης (16/5 – 17:00) θ’ αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι παίκτες μας μετά το στραβοπάτημα κόντρα στον Πανσερραϊκό είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν «μάχη» προκειμένου να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν χωρίς τον Ούγκο Κάιπερς ο οποίος εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του είχε επιβληθεί μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στην Σπάρτη ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αντώνης Μπουρσέλης λόγω μικροενοχλήσεων στην μέση.

Οι 18 που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδος μας Τάκης Γκώνιας να έχει στην διάθεση του για τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση είναι οι Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφορντ, Σταματάκος, Τσέλιος, Αγγελόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης, Χανιωτάκης, Βογιατζής, Κυριακίδης, Μαζουλουξής, Οικονόμου.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδος μας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης στην Καρδίτσα.