ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Το Δ.Σ. του σωματείου «Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020…

Περισσότερα...

Από τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στις Γυναίκες η Δ. Περάκη

Η Δήμητρα Περάκη, μια ακόμα αθλήτρια από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, μεταπηδώντας από τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη…

Περισσότερα...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ταμία της ΕΠΣΗ, Γιώργο Βοζικάκη για την οικονομική ενίσχυσή του προς τον Σύλλογο.

Περισσότερα...

Το νέο ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 14ης Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, καθώς και ο σύλλογος Παλαιμάχων ΕΡΓΟΤΕΛΗ «Μανόλης Σταυρουλάκης», εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Θέμη…

Περισσότερα...

Συνεχίζουν μαζί ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Νερό ZARO’S

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ και το νερό ZARO’S.

Περισσότερα...

Φιλική νίκη στο Ρέθυμνο οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Με νίκη 2-0 στο Ρέθυμνο επί του τοπικού Αστέρα συνεχίσθηκε η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Από τις Νέες στις Γυναίκες Λάρου και Βαξεβάνη

Στη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ προωθήθηκαν η Μελίνα Λάρου και η Θάλεια Βαξεβάνη, οι οποίες την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των κανονισμών, διεξήχθη την Δευτέρα 14/9 το βράδυ η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο…

Περισσότερα...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Γιαλαμά για τον αδόκητο χαμό του.

Περισσότερα...