Ο Κυριάκος Μαζουλουξής βρίσκεται στην λίστα των εκλεκτών του Αντώνη Νικοπολίδη οι οποίοι κλήθηκαν για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας μας των Ελπίδων με το Κατάρ.

Η κλήση του κιτρινόμαυρου ποδοσφαιριστή γέμισε ικανοποίηση τόσο τον ίδιο όσο κι ευρύτερα στην ομάδα του Εργοτέλη. Ο Μαζουλουξής όπως δείχνει και η κλήση του επιβραβεύτηκε για τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

« Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δούλευα με εντατικό ρυθμό έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου την Εθνική. Τελικά ήρθε τώρα μέσα από τις εμφανίσεις μου με την ομάδα του Εργοτέλη και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ και παράλληλα να εκπροσωπήσω επάξια την ομάδα μου» δήλωσε ο 20χρονος αμυντικός.

Η συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου όπου και η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ντόχα. Στις 20 Δεκεμβρίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα του Κατάρ και την επόμενη ημέρα θα επιστρέψει στην βάση της. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εθνικής  ο Μαζουλουξής δεν θα είναι στην διάθεση του Τάκη Γκώνια στο εκτός έδρας παιχνίδι για την  9η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Στα αγωνιστικά η ομάδα έκανε σήμερα το καθιερωμένο ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψει αύριο το πρωί όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Απόλλων Πόντου.