«Βροχή» έσεισαν τα γκολ στο γήπεδο Νίκος Καζαντζάκης από το Ματρινέγκο απέναντι στους Κουνάβους.

Ένα παιχνίδι που όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα  δεν σηκώνει κριτική.

«Οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και πολύ επιθετικό. Παράλληλα στο β’ ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε και την κούραση του αντιπάλου και φτάσαμε ακόμα πιο άνετα στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι μας δόθηκε και η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδια και κάποια παιδιά που είχαν λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής» σχολίασε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Μαρτινέγκο Γιώργος Βλατάς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11΄ με πλασέ του Θεοδωράκη, ενώ στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με πλασέ του Χρονάκη Φ.

Στο 35΄ οι γηπεδούχοι πήραν εκ’ νέου το προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Τσαμαντιώτη, ενώ στο 39΄  ο Χότζα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1.

Στο 43΄ και στο 45΄ με δύο τέρματα ο Ανασιάδης το σκορ έγινε 5-1 για τα Κανάρια.

Στην επανάληψη του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ ο Μουρτζάκης με πλασέ έκανε το 6-1, στο 58΄ ο Χότζα ανέβασε το δείκτη του σκορ ακόμα περισσότερο, καθώς με πλασέ έκανε το 7-1 και στο 75΄ ο Θεοδωράκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 8-1.

Μαρτινέγκο: Ψιμόπουλος, Δαφνομίλης Μ, Κόκας (64΄Βλάχος), Φοβάκης, Ματαλλιωτάκης, Σχοιναράκης (64΄ Τζάκο), Θεοδωράκης, Χότζα, Μουτζάκης (4΄ Τσελίκια), Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης (57΄ Δαφνομίλης Γ)

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Χαλεπάκης (74΄ Τσαβολάκης), Μανδαλενάκης, Δακανάλης, Μαυροφοράκης, Τζαγκαράκης, Χρονάκης Φ (57΄ Πλερωνάκης), Γκιαουράκης, Μπούμπουλας, Κυπριωτάκης (46΄ Σπάθης), Τζαγκαράκης(67΄Τσιγκριτσάκης)