Άτυχη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στα Γιάννενα, όπου παρά την καλή εμφάνιση και τα δύο δοκάρια είχε, γνώρισε την ήττα 2-0 από την Προοδευτική Περάματος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα και μάλιστα στο 9ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ της Δρακωνάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 22’ με σουτ της Βοΐλα έξω από την περιοχή, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-0. 

Εκ νέου άτυχες οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο 63’, με την Ξέρα να βλέπει αυτή τη φορά τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, έπειτα από το σουτ που επιχείρησε. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από την Μπάσκα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάμος, με επόπτες τους Πρεσπάρη και Τριανταφυλλίδη.

Προοδευτική Περάματος: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα (70’ Μιχαηλίδου Π., Αρσένη, Σκούρου, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μπάσκα, Υφαντή, Ντόκου (85’ Νικολάου), Μιχαηλίδου Ε. (65’ Ράπτη), Βοΐλα

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λιατίφη, Κωτσάκι, Τσώνη, Ξέρα, Παχάκη, Δρακωνάκη, Χαριτάκη (86’ Ηλιάδη), Καμαρίτη, Φουκάκη, Σαμιωτάκη, Δρακογιαννάκη.