Με εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα μας επικράτησε 4-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες στο κλείσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ του Εργοτέλ...

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα μας επικράτησε 4-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες στο κλείσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ του Εργοτέλη σημείωσαν οι Βερπακόφσκις (5’), Ορφανός (32’), Μπούντιμιρ (74’) και Καρέλης (85’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 8η θέση, η οποία είναι η υψηλότερη στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
Γκοοοοοολ!!!!!! 5’ Πάσα του Ορφανού στον Μπούντιμιρ, ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βερπακόφσκις με πλασέ έκανε το 1-0.
17’ Πλασέ του Χαντί η μπάλα πέρασε άουτ.
19’ Ατομική προσπάθεια και πλασέ του Σουμπίνιο άουτ.
Γκοοοοοοοολ!!! 32’ Πάσα του Βερπακόφσκις στον Ορφανό, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2.
47’ Πάσα του Γεωργιάδη στον Πάρκερ, ο οποίος έκανε το πλασέ η μπάλα χτύπησε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.
70’ Σέντρα του Καρέλη κεφαλιά του Μπούντιμιρ η μπάλα πέρασε άουτ.
Γκοοοοοοολ!!!!! 74’ Ωραία προσπάθεια του Βερπακόφσκις και πάσα στον Μπούντιμιρ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3.
Γκοοοοοολ!!!! 85’ Ο Ορφανός κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Καρέλης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
: Βαλσαμάκης, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (46’ Γεωργιάδης), Σίντιτς, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Σουμπίνιο, Νταλέ (76’ Βρούτσινα), Μπέλιτς (63’ Λεοζίνιο), Πάρκερ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης (66’ Ρουμπάκης), Μπέτο, Βίσιο, Χαντί (69’ Καρέλης), Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Ορφανός, Βερπακόφσκις (77’ Χρυσοφάκης).