Έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μας. Ο λόγος για τους Κούρτι, Κυριαλάνη, Κυριακίδη, Λαδά, Σταματάκο και Σταμόπουλο.

Επίσης ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Αγγελόπουλου από τον Παναθηναϊκό .

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Πλέον η επιτροπή μεταγραφών της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Νίκκι Παπαβασιλείου εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο πλάνο της ομάδος για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ενόψει τις νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το ευχαριστώ του Τζειμς

Ο 26χρονος αμυντικός, Τζέιμς Σταμόπουλος με αφορμή την μη ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδας μας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:  

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη για το γεγονός ότι με επέλεξε να είμαι μέλος της για ένα χρόνο. Αποτελεί ένα υγιείς σωματείο, μέσα στο οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να δουλέψει χωρίς να τον απασχολούν άλλες έγνοιες, γεγονός που σπανίζει στις μέρες μας.

Θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά στους κ.κ. Τουτζιάρη και Λαμπράκη καθώς ήταν πάντα δίπλα μας. Επίσης στους κ.κ. Γκώνια και Μαυραγάννη ο οποίοι έχουν μου έδειξαν απόλυτα εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα, κθως επίσης και σε όλο το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που ήταν δίπλα μας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα καταφέρναμε να δημιουργούσε ένα πολύ καλό σύνολο.

Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι στο Εργοτέλη να επιτύχει τους στόχους τους.»