Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Σκούφου.

Ο Θοδωρής Σκούφος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Λίντο, του Εργοτέλη και του Αθλόπολις. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στην Κ19 του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, στη συνέχεια έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Εργοτέλης την περίοδο 2013-2014 και έπειτα αγωνίστηκε στον Γιούχτα, τον ΠΑΟΚ Κρουσώνα, τον Πόρο , την Επισκοπή και τα τελευταία τρία χρόνια ξανά στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα.

Ο Θοδωρής Σκούφος στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη επιστροφή του στη ομάδα τόνισε: 

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Εργοτέλη καθώς είναι η 3η μου θητεία με τα χρώματα του Συλλόγου (ήμουν μέλος της Ακαδημίας από το 2002 έως το 2004) . Είναι η ομάδα που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014.

Σε ότι κατηγορία και να βρίσκεται ο Εργοτέλης είναι πάντα τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να του γίνεται πρόταση , ένα παραπάνω τώρα που πάει για ένα restart για να ανεβεί πάλι η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες όπου ανήκει δικαιωματικά χρόνια τώρα! 

Κάπου εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και στον κοουτς για την εμπιστοσύνη και τον τρόπο προσέγγισης τους, καθώς το project που μου παρουσίασαν εξ' αρχής με κάλυψε απολυτα… 

Στοχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα να εξελιχθούν και να συμβάλω και εγώ, με τον τρόπο μου, σε μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Με δουλειά, υπομονή , σοβαρότητα και σωστή καθοδήγηση να κλείσει η σεζόν με τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία και από του χρόνου, πρώτα ο θεός , να μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα! 

Ο Εργοτελης ανέκαθεν στηριζόταν στα δικα του παιδιά και δεν μπορεί κανεις να αμφισβητήσει ότι τα τελευταία 10+ χρόνια έχει βγάλει περισσότερους ποδοσφαιριστές από κάθε άλλη Ακαδημία πανελλαδικώς. Μόνο έτσι μπορούμε να ξαναπάμε πάλι στις πρώτες κατηγορίες και είναι ευκαιρία για αυτά τα παιδιά που έχουν την τύχη να είναι στην ομάδα τώρα να το καταλάβουν και να κάνουν τα πάντα για να βελτιωθούν και να τιμήσουν την φανέλα που φοράνε! 

Χαρά μου να τους βοηθήσω όσο μπορώ! 

Καλή χρόνια σε όλον τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα .."