Αποκλεισμός για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά την ήττα 0-1 από τον Πόρο στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.

Παρά τη διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες, η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ να κοντράρουν στα ίσια και να δυσκολεύουν αρκετά τους αντιπάλους τους. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση επιτεύχθηκε στο 64’ με κοντινό πλασέ του Μάρκου μέσα από την περιοχή. Παρά το εις βάρος τους γκολ οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ ανέβασαν την απόδοσή τους επιδιώκοντας την ισοφάριση, κάτι που δεν έγινε παρά τις καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησαν. 

Στις καλύτερες από αυτές, ο Μήτρου κράτησε ανέπαφη την εστία του, καθώς στο 75’ εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Μπερνίκου από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 83’ με νέα σωτήρια επέμβαση εξουδετέρωσε το καλοκτυπημένο φάουλ του Σταματάκη. 

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λέση, Γκούρο (88’ Αγαπητός), Σταματάκης, Πόποβιτς, Μαυράκης, Λίλο, Σελαμάι (80’ Μαυρής), Δρίτσας (88’ Ταταρίδης), Μπερνίκου, Πασπαλάκης, Μανωλιτσάκης (88’ Λατίνος).

Πόρος: Μήτρου, Καμπάνης, Βράνος, Παπουτσάκης (53’ Χαρίτος), Κλωνάρης, Μαγάκης, Λεμονιάς (46’ Καστελλιανάκης), Τζανγόλη (83’ Βιτσαράς), Σκούφος, Μάρκου, Σκουλάς. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βισκαδούρος, με επόπτες τους Παπαδάκη και Ψαρρά.