Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Νικολακάκη μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία μετην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός από την πλευρά του φανερά φορτισμένος μετά την  απόφαση του να λύση την συνεργασία του και να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη και το  Ηράκλειο δήλωσε: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για μένα. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την κιτρινόμαυρη «οικογένεια».

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα ξεχωριστά για τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές που περάσαμε όμως ήμασταν όλοι ενωμένοι και καταφέραμε κάτι όμορφο.

Τον κ. Τουτζάρη και τον κ. Λαμπράκη που ήταν πάντα στο πλευρό μας, τους προπονητές κ.κ. Γκώνια , Μαυραγάννη και Ανδρουλάκη, που κάθε μέρα έκαναν τα πάντα για να έχουμε ότι χρειαζόμαστε όπως και τον φροντιστή της ομάδος  Γκόσποντινοφ, τον φυσιοθεραπευτή Δαριβιανάκης αλλά και τον Παναγιώτης μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που πάνω απ όλα καταφέραμε να γίνουμε μια ωραία παρέα.

Δεν θα πω αντίο όπως και την προηγούμενη φορά αλλά εις το επανιδείν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στην οικογένεια του Εργοτέλη.»