Νικηφόρο πέρασμα για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ από το Ατσαλένιο, με 0-1 επί του Λίντο για την 9η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, με μια νίκη η οποία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη σε έκταση βάσει των ευκαιριών που είχαν. 

Το σκορ άνοιξε στο 12’ όταν έπειτα από φάουλ του Στεφανάκη ο Σταματάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1. Στο 18’ ο Στεφανάκης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Νέων ΕΡΓΟΤΕΛΗ όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 45’ χάθηκε τριπλή ευκαιρία για την ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη, όταν αρχικά ο Χατζηνικολάου επέκρουσε το σουτ του Σταματάκη, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Βενεράκη με την κεφαλιά του να απομακρύνεται από τους αμυντικούς, ενώ ακολούθησε στη συνέχεια σουτ του Μπερνίκου μόλις άουτ.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, καθώς στο 70’ και 86’ οι Μπερνίκου και Δρίτσας αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε τετ α τετ προσπάθειές τους με τον τερματοφύλακα του Λίντο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζιούτος και επόπτες οι Ελευθεράκης και Βισκαδούρος Α.

Λίντο: Χατζηνικολάου, Δροσάτος, Διακάκης, Παχάκης (63' Ανδρουλάκης), Μηλιαράκης, Γιακουμάκης, Νικολάου, Παπαδάκης Ν. (46΄Ζηδιανάκης), Παπαδάκης Ι (79' Κυριακάκης), Χριστοφής.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λέση, Χαριτάκης, Βενεράκης, Γιαπετζάκης, Μαυράκης, Μεχμετάι, Στεφανάκης (73’ Μανωλιτσάκης), Δρίτσας, Μπερνίκου (82’ Κεβάνι), Πασπαλάκης (79’ Σελαμάι), Σταματάκης (90’ Γκούρο).