Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις τα Κανάρια με τους Νέους Ηρόδοτου, στην ισόπαλη 1-1 μεταξύ τους εξ’ αναβολής αναμέτρηση, για την 13η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Καλό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους με τα Κανάρια να απειλούν για πρώτη φορά στο 22’ όταν μετά από σέντρα του Τζαγκαράκη από αριστέρα ο Μουρτζάκης με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Λίγο αργότερα στο 27’ έπειτα από σέντρα του Θεοδωράκη ο Μουρτζάκης πλάσαρε, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι. Ότι δεν κατάφεραν τα Κανάρια, δηλαδή το γκολ, το πέτυχαν οι Νέοι Ηροδότου στο 40’ όταν έγινε το 0-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Το 1-1 έγινε στο 81’, όταν μετά από κάθετη πάσα του Χότζα στον Κόκκα και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα Κανάρια έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 83’ όταν ο Χατζηνικολάκης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Χότζα, μετά από πάσα του Αναστασιάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δασκαλάκης και επόπτες οι Σιγανού και  Ελευθεράκης.

Κανάρια: Βούλγαρης, Χαραλαμπάκης, Κόκας, Ματαλιωτάκης, Κριτσωτάκης (77’ Σχοιναράκης), Τσακόνι (68’ Τσαμαντιώτης), Τζαγκαράκης (59’ Τζάκο), Χότζα, Μουρτζάκης, Θεοδωράκης (61’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Αναστασιάδης. 

Νέοι Ηροδότου: Χατζηνικολάκης, Ρουσσάκης, Κουρουγκιαβούρης (55’ Χιωτάκης), Ντραγκότι, Βασιλάκης, Χαλκιαδάκης, Τζαβλάκης (77’ Στρατάκης), Καρπούζης, Σιδηρόπουλος, Κορνελάκης (68’ Λουμπάκης), Παντερής.