Στο πρώτο από τα δύο φιλικά της ημέρας, η ομάδα μας ηττήθηκε 3-1 από τον Ηρόδοτο στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Προβιδάκης (27’), Σκουλάς (44’) και Κοιλιάρας (48΄πεν). Για τον Εργοτέλη σκόραρε ο Παμλίδης στο 52’ και είχε δοκάρι ο Νοκάι στο 84’. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την Κ20, όπως τους Νοκάι, Γενιτσαρίδη και Φουκαράκη.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

16’ Δυνατό σουτ του Λεονάρντο από αριστερά μέσα στην περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης.

20’ Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο από δεξιά, μπλόκαρε τη μπάλα ο Παναγιωτίδης.

27’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με τον Προβιδάκη.

44’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με τον Σκουλά.

48’ Γκολ για τον Ηρόδοτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοιλιάρα.

52’ Γκοοοοολ για την ομάδα μας!!! Ο Παμλίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δεξιάς γωνίας του Σπανού!

56’ Πλασέ του Κούρεζ, μπλόκαρε ο Σπανός.

58’ Σέντρα του Ρέντζα στο δεύτερο δοκάρι για τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά μπλόκαρε ο Σπανός.

60’ Σουτ στην κίνηση του Βλαχοδήμου από δεξιά, έπειτα από στώσιμο του Μπουρσέλη, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σπανός με τα πόδια.

61’ Κεφαλιά του Κούρεζ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βλαχοδήμου, μπλόκαρε τη μπάλα ο Σπανός.

67’ Αλλαγή παιχνιδιού από τον Ρέντζα από δεξιά, για τον Άλαν, ο οποίος έκανε το γύρισμα για τον Λεονάρντο, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

70’ Σέντρα του Ρέντζα στο δεύτερο δοκάρι για τον Άλαν, αλλά το σουτ του δεύτερου κατέληξε άουτ.

84’ Δοκάρι για την ομάδα μας με πλασέ του Νοκάι έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Άλαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλέως, Σκουλάς, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καϊμακαμούδης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (85’ Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85’ Φουκαράκης), Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (80’ Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Κούρεζ (65’Αλαν).