Στο 5ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Εργοτέλης ηττήθηκε 2-0 από τον Ηρόδοτο στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας στον σημερινό αγώνα, που είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των σαράντα λεπτών. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 28’ με τον Συσκάκη και στο 40’ με τον Α. Ζαφείρη, σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Παμλίδη, Μπουρσέλη και Κούρτη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Άλμπι στο 10’ και τον Ντος Σάντος στο 79’.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δ. Ζαφείρης, Αχιλλέως, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης, Χαρίτος, Προβυδάκης, Μαυρομάτης, Α. Ζαφείρης, Καρβελάς, Συσκάκης, Μωραΐτης.
Έπαιξαν και οι: Μίτρου, Κοζυράκης, Μπαλάφας, Χατζηβασίλης, Μαυρίδης, Χρυσοφάκης, Σκουλάς, Μεταξάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (41’ Δερμιτζάκης), Χαρκουτσάκης (41’ Γρομητσάρης), Άλμπι (50’ Χαρκουτσάκης), Κυριακόπουλος, Γενιτσαρίδης (41’ Γιαλούσης), Βογιατζής (55’ Κούρτη), Κούρτη (41’ Φουκαράκης), Μανουσάκης (41’ Μπουρσέλης), Νοκάι (41’ Δωματάς), Ντος Σάντος, Γαρεφαλάκης (41’ Παμλίδης).


*Ρεπό δόθηκε στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για αύριο, Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 09:00 και στις 18:30.