Σχετικά περιορισμένη η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν αγωνίζονται οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, το τμήμα μπάσκετ, καθώς και τα Κανάρια.

Ο αγώνας των Γυναικών με αντίπαλο τον Παμπαιανιακό μεταφέρθηκε για την επόμενη Κυριακή 16/2, το μπάσκετ δεν παίζει εξ’ αιτίας του All Star Game το οποίο θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια, ενώ αναβλήθηκε η αγωνιστική στη Β1 ΕΠΣΗ όπου αγωνίζονται τα Κανάρια. 

Η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο (8/2/) το μεσημέρι στις 13:00 όπου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά η ομάδα Κ19 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΑΟ Χανιά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. Λίγο αργότερα στις 15:00 στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχονται τον Δωριέα για την 17η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Την Κυριακή 9/2 στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» το Μαρτινέγκο παίζει με τους Νέους Ηροδότου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ, ενώ στη συνέχεια στις 14:45 η πρώτη ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων της Άρτας αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League. Η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται στις 15:00 όπου οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχονται την Βασίλισσα Νότου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ: 

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου:

13:00 Γηπ. Αγ. Αποστόλων: ΑΟ Χανιά Κ19-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ19 (10η αγ. Super League Νέων)

15:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Δωριέας (17η  αγ. Β1 ΕΠΣΗ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: 

12:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Μαρτινέγκο-Ελπίδες Ηροδότου (17η αγ. Γ’ ΕΠΣΗ)

14:45 Γηπ. Αγ. Αναργύρων, Άρτα: ΑΕ Καραϊσκάκης-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (16η αγ. Super League 2)

15:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Βασίλισσα Νότου (7η αγ. Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

Αγωνιστική δράση έχουν και οι ομάδες και τα τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ. 

Το πρόγραμμα για την τελευταία αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος: 

Οι φιλικοί αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας: