Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με έντονη αγωνιστική δράση για τις ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε ποδόσφαιρο, όσο και σε μπάσκετ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν έγινε η έναρξη της Super League 2, οπότε αν… όλα πάνε καλά, ξεχωρίζει αυτό. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στη νέα κλήρωση που έγινε θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρόδο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, αναμέτρηση η οποία θα γίνει το Σάββατο 6/11 στις 14:45 και είναι ο αγώνας ο οποίος ανοίγει την κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση.

Επίσης το Σάββατο αγωνίζονται και οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο στις 15:00 υποδέχονται τον Πήγασο για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ. 

Η συνέχεια την Κυριακή 7/11, όπου στις 11:30 το πρωί στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» το Μαρτινέγκο αντιμετωπίζει τον ΠΟΗ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΗ. Μισή ώρα αργότερα στις 12:00 στο γήπεδο του Λίντο τα Κανάρια κοντράρονται με την Θέρισσο, επίσης για την 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΗ. 

Στις 15:00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα οι γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ κοντράρονται με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών. 

Η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται στις 17:00 όπου στο κλειστό του Λίντο η ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχεται τον Γλαύκο για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Νοεμβρίου: 

Σάββατο 6 Νοεμβρίου: 

14:45 Γηπ. Ρόδου: Ρόδος-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (1η αγ. SUPER LEAGUE 2)

15:00 Γηπ. «Ν. Καζαντζάκης, Μαρτινέγκο: Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Πήγασος (5η αγ. Α2 ΕΠΣΗ)

Κυριακή 7 Νοεμβρίου: 

11:30 Γηπ. «Ν. Καζαντζάκης, Μαρτινέγκο: Μαρτινέγκο-ΠΟΗ (2η αγ. Β΄ ΕΠΣΗ) 

12:00 Γηπ. Λίντο: Θέρισσος-Κανάρια (2η αγ. Β’ ΕΠΣΗ)

15:00 Γηπ. Αγ. Παρασκευής: Αγία Παρασκευή-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (5η αγ. Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) 

17:00 Κλειστό Λίντο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Γλαύκος (3η αγ. Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ).