Τριήμερη η ερχόμενη «κιτρινόμαυρη» αγωνιστική δράση, καθώς ξεκινά το Σάββατο 9 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Χρονικά η αρχή γίνεται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, όπου στο γήπεδο του Μάλεμε η ομάδα Κάτω των 19 ετών του ΕΡΓΟΤΕΛΗ παίζει με την αντίστοιχη του Πλατανιά για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Την ίδια ημέρα στις 15:00 οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχονται στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο τη Χερσόνησο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ. Το μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα, υποδέχεται επίσης το Σάββατο στις 18:00 τον ΑΟΚ Χανίων, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

Η συνέχεια την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, όπου στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», το Μαρτινέγκο κοντράρεται με τον Γιούχτα 2010 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ. Δύο ώρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο η Γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ υποδέχεται τα Τρίκαλα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. 

Η «κιτρινόμαυρη» αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, όπου η πρώτη ομάδα του συλλόγου παίζει στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Τα Κανάρια δεν αγωνίζονται καθώς στο πρόγραμμά τους είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τη Χαραυγή η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ: 

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου: 

13:30 Γηπ. Μάλεμε, Χανιά: Πλατανιάς Κ19-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ19 (10η αγ. Νέων Football League)

15:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης»,Μαρτινέγκο: ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Χερσόνησος (21η αγ. Α2 ΕΠΣΗ)

18:00 Κλειστό Λίντο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΟΚ Χανίων (15η αγ. ΕΚΑΣΚ)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου:

11:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ-Γιούχτας 2010 (15η αγ. Γ’ ΕΠΣΗ)

13:00 Γηπ. «Ν.Καζαντζάκης», Μαρτινέγκο: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Τρίκαλα (13η αγ. Α’ Εθνική Γυναικών)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου: 

15:00 Γηπ. Καλαμαριάς: Απόλλων Π.-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (16η αγ. Football League)

Αναφορικά με το 8ο πρωτάθλημα παιδικού ποδοσφαίρου στο οποίο μετέχουν τα αγωνιστικά τμήματα του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, θα γίνουν μόνο δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις. Αντίθετα τα αθλητικά τμήματα έχουν αγώνες σε όλες τις ηλικίες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας:


Και των αθλητικών τμημάτων: