Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 της Δόξας Γαλιάς στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου το απόγευμα της Δευτέρας. Η ομάδα μας έδειξε διάθεση, θέληση και προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ με επιθετικό πλάνο στο παιχνίδι της. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς χρησιμοποίησε αρκετά νεαρά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε λόγω και των αλλαγών που έγιναν, με τον Παμλίδη να σκοράρει στο 58’ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και τον Μπουρσέλη στο 70’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δερμιτζάκης (33’ Αθανασίου), Χαρκουτσάκης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Βογιατζής, Κατσέτης, Νοκάι, Πήλιος, Γαρεφαλάκης, Μανουσάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου (70’ Μυλωνάκης), Γιαλούσης (65’ Χαρκουτσάκης), Σηφάκης, Άλμπι, Λεονάρντο, Φουκαράκης, Κούρτι, Ντος Σάντος, Δωματάς, Μπουρσέλης, Παμλίδης.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Χανιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Χαμαλάκης, Αραβιάκης, Μαρκάκης, Μιχελακάκης, Αριστινίδης, Σουτζής, Φουκαράκης, Καλομοίρης, Παρθενιάδης.

Έπαιξαν και οι: Χούλκερ, Ξημεράκης, Ε. Καρυωτάκης, Γ. Καρυωτάκης, Λυδάκης, Μπαϊόνι, Γιαλυτάκης, Μπιμπάκης, Μακριδάκης.

*Η επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη έχει προγραμματιστεί για αύριο, με ώρα έναρξης τις 09:00.