Στην πρεμιέρα της Football League 2015-16, o Εργοτέλης ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΟ Χανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο ΑΟ Χανιά, σε μία από τις λίγες επιθετικές του προσπάθειες, κατάφερε να σκοράρει με μακρινό σουτ του Χατζηλιάδη στο 47’ και στην συνέχεια αρκέστηκε σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Η ομάδα μας παρά το εις βάρος της σκορ προσπάθησε να «ξαναμπεί» στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να «βρει» δίχτυα. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε την αναμέτρηση με δέκα Έλληνες στη σύνθεσή του, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Μάνος Φουκαράκης, ο οποίος έγινε επαγγελματίας τις προηγούμενες μέρες και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Λεονάρντο, Φουκαράκης, Γ. Καμαρά, Μάνος (73’ Στεβάνοβιτς), Δωματάς, Μπουρσέλης (65’ Καλέ), Παμλίδης (82’ Αυγενικού).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Μπλάζιτς, Παγώνης (20’ Χατζηλιάδης), Μπριλάκης, Σάντερσον, Λίτα, Μασάντο (53’ Νύκταρης), Δεινόπαπας (81’ Ρίκκα), Κουρδάκης, Σαϊνέ, Μπουζούκης, Καρτσαμπάς.