Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Εργοτέλης με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 9η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο, την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Εργοτέλη, το 1ο ημίχρονο, το οποίο στιγματίστηκε από τις πολλές καθυστερήσεις των αντιπάλων, ήταν πολύ κακό και ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Στο 2ο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα, είχε δοκάρι στο 51’ με τον Καλέ και με την πάροδο του χρόνου πίεζε διαρκώς την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Εργοτέλης κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο διάστημα 50'-70´ όπου είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά και πάλι γενικά δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του και σε συνδυασμό με τις πολλές καθυστερήσεις που έκανε η ομάδα της ΑΕΕΚ σε κάθε ευκαιρία δεν ήρθε το γκολ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς (82’ Βογιατζής), Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ (70’ Γκοτσούλιας), Καλέ (70’ Μανουσάκης), Πόι, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Κυτράκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (56’ Ντεντάκης), Παληγεώργος, Ταταράκης (80’ Παπαθανασίου), Τσικουδάκης (61’ Σταθινάκης), Βεστάκης, Δρακάκης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Ουσταμπασίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε ακόμα 3 βαθμούς. Πετάξαμε το 1ο ημίχρονο όπου δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς υπήρχε σκοπιμότητα και καθυστέρηση και πέσαμε σε αυτήν την παγίδα. Στο 2ο ημίχρονο ο αντίπαλος αμύνθηκε μαζικά και παρόλο που είχαμε την κατοχή της μπάλας οι φάσεις που δημιουργήσαμε δεν έγιναν γκολ. Πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε την ανάγκη που υπάρχει για το αποτέλεσμα και να φανούμε αντάξιοι σε αυτό».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοιλιάρας είπε:

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, καθώς μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά δεν το καταφέραμε. Ο Εργοτέλης είναι καταδικασμένος να κερδίζει όλα τα παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία, είτε παίζει καλά είτε όχι. Σήμερα προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, δεν πετύχαμε γκολ και μοιραία ήρθε η ισοπαλία. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που ελπίζω να πάρουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ».