Ακόμη ένας παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Ορέστι Κατσούρρι.

Οι κιτρινόμαυροι πιστοί στην φιλοσοφία τους επιβράβευσαν τον νεαρό μεσοεπιθετικός της U19 του Εργοτέλη για την εξέλιξη και την αφοσίωση του με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κατσούρι βρέθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ και αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του φανερά ικανοποιημένος δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς ένα μεγάλο όνειρο που είχα εκπληρώθηκε. Ο Εργοτέλης προσέχει τα παιδιά του και αυτό έχει αποδεδειχθεί περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια. Γίνεται εξαιρετική δουλειά  στα τμήματα υποδομής και μάλιστα σε επαγγελματικά πρότυπα. Υπάρχει πολύ ποιότητα και αυτό αποδεικνύεται από τους παίκτες που βγήκαν από τα σπάργανα του συλλόγου και διέπρεψαν τόσο στον Ελληνικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Ελπίζω και εύχομαι να πετύχω έτσι ώστε να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω στους στόχους που θα θέσει η ομάδα μου.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Βασίλη Πλεσίτη  αλλά και στην οικογένεια μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έμαθαν να παλεύω και να μην τα παρατάω ποτέ»