Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή την ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. 

Ο 26χρονος επιθετικός Παναγιώτης Μιχελουδάκης, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (Γήπεδο Τυμπακίου, 16:00), έκανε την εξής δήλωση: 

"Καθημερινά δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε κάθε φορά καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια, με εξαίρεση την ήττα από την Μινωϊκή, που και εκεί θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, η ομάδα έχει δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έχει φέρει θετικά αποτελέσματα, με καλές εμφανίσεις.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά μας, με μία πολύ καλή ομάδα, που θεωρώ οτι βρίσκεται με την αξία της εκεί που βρίσκεται. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε Κυριακή, να μπαίνουμε μέσα με αγωνιστικότητα, πειθαρχία στο πλάνο μας και με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Θέλω να κάνω μια αναφορά στον κόσμο. Με την παρουσία του, σε κάθε αγώνα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει ψυχολογία κάθε φορά, ώστε να μπαίνουμε πιο δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, θα δώσουμε το 100% για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα!"