Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή την ομάδα του ΑΟ Τυλίσου, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. 

Ο 17χρονος μέσος Μάνος Βασιλάκης, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (Γήπεδο Ν. Καζαντζάκης, 17:00), έκανε την εξής δήλωση: 

"Πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν, θα ήθελα να κάνω μία σύντομη αποτίμηση της παρουσίας μας. Κάναμε μια καλή αρχή αλλά στην συνέχεια του πρώτου γύρου δεν πηραμε αυτό που αξίζαμε, αν και είχαμε καλή παρουσία. Στον δεύτερο γύρο ήρθαν τα αποτελέσματα που συνδυάστηκαν με ωραίο ποδόσφαιρο. 

Όσον αφορά τη δική μου παρουσία, πιστεύω ότι έχω κάνει μια καλή σεζόν, με όσο χρόνο συμμετοχής είχα και φυσικά θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα.

Ο αγώνας της Κυριακής δεν θα είναι εύκολος. Η Τύλισος, παρότι είναι προτελευταία, είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Όμως εμείς είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και θα πάμε για την νίκη, όπως σε κάθε ματς όλη τη χρονιά. Θελουμε να κάνουμε το 2/2 και να τελειώσουμε την χρόνια όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα."