ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΛ. 0030 2810 222246 FAX. 0030 2810 222246 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Π...

ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ. 0030 2810 222246
FAX. 0030 2810 222246

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι συμφωνήθηκε να μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον κ. Απόστολο Παπουτσάκη.
Έχουν δε αρχίσει, οι νομικές και άλλες διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών.
Η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ διαμορφώνεται ως κάτωθι :

Απόστολος Παπουτσάκης 60,5%

Ιωάννης Τζώρτζογλου 10 %

Γεώργιος Σουλτάτος 10 %

Ερασιτέχνης ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 10 %

Διάφοροι μέτοχοι 9,5 %


Συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο, με θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα έχει τις ίδιες επιπτώσεις και στον ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όπου θα εφαρμοσθούν οι καταστατικές διατάξεις και η ισχύουσα νομοθεσία, για τις όποιες μεταβολές.
Από τους μετόχους παρέχεται η διαβεβαίωση, ότι θα προβούν στις όποιες κινήσεις οικονομικής ή άλλης κατεύθυνσης, προκειμένου η ομάδα να εντείνει την προσπάθεια της και να επιτύχει την παραμονή της στη SUPER LEAGUE.


Δηλώσεις Νίκου Τζώρτζογλου – Γιώργου Σουλτάτου:

«Σήμερα, μετά από
δέκα πέντε χρόνια παραδίδομε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε καλά χέρια.
Μεταβιβάσαμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Απόστολο Παπουτσάκη επειδή κρίναμε ότι στη παρούσα φάση αυτό συνέφερε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
Η ομάδα χρειάζεται πράγματα, που εμείς κρίναμε ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να τις τα δώσουμε, και έπρεπε να παραχωρήσουμε την θέση μας σ ‘ άλλους, που θα μπορούσαν να της τα προσφέρουν.
Αυτό και πράξαμε
Ούτε οι εγωισμοί, ούτε οι ανώνυμες και αγνώμονες επιθέσεις κάποιων γνωστών-αγνώστων, αλλά ούτε και οι προσωπικές φιλοδοξίες, επικράτησαν, γι αυτή την δύσκολη απόφαση μας.
Το μόνο που επικράτησε στην καρδιά και το μυαλό μας ήταν, να εξασφαλίσουμε το ωφέλιμο, το χρήσιμο και το καλό για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, την ομάδα που πιστά και με πάθος υπηρετήσαμε.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε κοντά στον Απ. Παπουτσάκη και την ομάδα για ότι μας ζητηθεί. Δέκα πέντε χρόνια αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Δηλώσεις Απόστολου Παπουτσάκη:

«Με αίσθημα
ευθύνης αλλά και γνώσης της σημερινής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, απέκτησα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και αναλαμβάνω να ηγηθώ της ομάδας, αλλά και της προσπάθειας μας για την παραμονή μας στην Super League.
Αυτό θα είναι το κύριο μέλημα που θα ασχοληθώ, έχοντας στο πλευρό μου, πιστεύω, όλους.
Δεν έρχομαι σαν αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο «επενδυτής».
Και αυτό γιατί αυτή η κίνηση μου αυτή δεν έχει σχέση με επικερδείς επενδύσεις ή άλλες επιδιώξεις και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς.
Αναλαμβάνω για να αντιμετωπίσω μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, που έχει μόνο ευθύνες και ρίσκο και που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σκληρή δουλειά και άμεσες οικονομικές ενισχύσεις.
Γιατί το έκανα;
Γιατί αγαπώ, αληθινά, αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους της, γιατί σέβομαι τους φιλάθλους μας και γιατί θέλω να προσφέρω στην Κρήτη και τον αθλητισμό της.
Αναλαμβάνω, έχοντας επίγνωση και της κατάστασης αλλά και των οικονομικών και άλλων υποχρεώσεων της ομάδας και παρακαλώ όλους, τους παλιούς και νέους μετόχους, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν σ αυτή την μεγάλη προσπάθεια».