Λακωνικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Πάτρα ο γυμναστής μας της ομάδας μας Αντώνης Ανδρουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Εργοτέλη αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες που του στέρησαν την νίκη ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος συνεχάρη τον Τάκη Γκώνια για την εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, δημιουργήσαμε πράγματα, κάναμε αρκετές φάσεις αλλά δεν καταφέρνουμε να βάλουμε γκολ. Συγχαρητήριά στην Παναχαϊκή για τη νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια μίλησε ο Οφρυδόπουλος ο οποίος τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Τάκη, για την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει, το ποδόσφαιρο που παίζει και την τακτική που ακολουθεί μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που κάνει κάτι στο γήπεδο και μας αρέσουν αυτές οι ομάδες. Νομίζω ότι ο Εργοτέλης θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Εμείς ξέραμε ότι θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να βάλουμε γρήγορα γκολ με το καλημέρα, όμως αντί να μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, μας αποδιοργάνωσε λίγο. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εξισορρόπησε το παιχνίδι και αργότερα έχασε δύο καλές ευκαιρίες πριν ισοφαρίσει. Ισοφάρισε, γιατί παρουσιάστηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το ημίχρονο είχαμε κάποιες αλλαγές, που ήταν αναγκαστικές. Μετά την είσοδο του Φουρλάνου, μετά το 55’-60’, εξισορροπήσαμε το παιχνίδι και πατήσαμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν κομβικό, ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα προσπαθούμε κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, να εξελισσόμαστε».