Στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Εργοτέλης καθώς και στο γεγονός ότι δεν αγχώθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια και γυμναστής της ομάδος μας Αντώνης Ανδρουλάκης στην συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε λίγο μετά την νίκη της ομάδος μας επί του Απόλλωνα.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα καθώς ήρθε να παίξει ένα καθαρό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για γκολ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν σίγουροι για την ανατροπή. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και είδαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μας αντιμετωπίσει μετά το 70ο λεπτό. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

 

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης μιλώντας με την σειρά του  υποστήριξε ότι η ήττα δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα του, αφού έχει πετύχει τον στόχο της.

 «Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο για τον κόσμο, ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, όχι όμως εμείς οι προπονητές.

Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα και για 60 λεπτά τον αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά, μετά όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη, δεχθήκαμε γκολ και χάθηκε το παιχνίδι. Αυτή η ήττα δεν σημαίνει κάτι όμως για εμάς, καθώς έχουμε πετύχει το στόχο μας που ήταν η παραμονή. Τώρα θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά μας και να πλησιάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κορυφή.

Ήταν σημαντική η στιγμή της ισοφάρισης, καθώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα και ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και μετά τα παιδικά λάθη που κάναμε κρίθηκε το παιχνίδι».