Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφεί νέου συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καρέλη ο οποίος προσήλθε στα γραφεία της Διεθνής Ένωσ...

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφεί νέου συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καρέλη ο οποίος προσήλθε στα γραφεία της Διεθνής Ένωσις με τον μάνατζερ του Πασχάλη Παπαδόπουλο.
Ο 17χρονος διεθνής με την Νέων επιθετικός και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας, την ακαδημίας του Εργοτέλη, στην οποία ανήκει από τα 5 του χρόνια.
Η ομάδα μας διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στη Χώρα και σκοπός όλων μας είναι σταδιακά ο κορμός της επαγγελματικής ομάδας να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν από την κυψέλη του αθλητισμού, τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο.
Ο Νίκος Καρέλης αποτελεί τρανό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τα μικρότερα κλιμάκια των τμημάτων υποδομής και με πολλή δουλεία, μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο έφτασε να αγωνίζεται με τον Εργοτέλη στη Super League.
Όλοι στο σύλλογο είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει.  
   
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Νίκος Καρέλης δήλωσε «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας, Απόστολο Παπουτσάκη.
Εγώ από την μεριά μου θα συνεχίσω να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου».