Παρουσία του Προέδρου Γιώργου Βρέντζου και του Γραμματέα, Νίκου Γεωργιλαδάκη, ο Εργοτέλης, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, επικράτησε 6-0 της Αναγέννησης στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννιτσών.

Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και γενικά τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. 

Ο Κατσικοκέρης στο 15’ και στο 16’ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα μας, ενώ το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 30’ από αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, αν και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την αρχική 11άδα, ο Εργοτέλης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ. Ο Μανουσάκης πέτυχε τα δύο επόμενα γκολ της ομάδας μας στο 61’ και στο 65’, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Καραλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σαβουϊδάκης, Ζουμπουλάκης, Σηφάκης, Τζανής, Πολυχρονάκης, Μισέλ, Βογιατζής (30' Στρατάκης), Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Λεάλ, Κατσικοκέρης (30' Καϊμακαμούδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βασιλειάδης (υπό δοκιμή), Γενιτσαρίδης, Καντούτσης, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Στρατάκης (60’ Τσακάνι), Ρουσάκης, Καραλής, Κοιλιάρας, Χρηστάκης, Καϊμακαμούδης (60’ Μανουσάκης).

Πριν το φιλικό, η σημερινή πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις ειδικής αντοχής και στημένες φάσεις.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση και το απόγευμα ρεπό.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!