Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στις Μουρνιές.

Στο «πλαστικό» γήπεδο των Μουρνιών, ο Εργοτέλης παρουσίασε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι σήμερα σε φιλικό αγώνα. Ειδικά στο 1ο μέρος η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο, την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 2ο ημίχρονο, με εξαίρεση τα 15 περίπου πρώτα λεπτά όπου η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ξεκίνησε δυνατά, ο Εργοτέλης ανέλαβε εκ νέου την πρωτοβουλία και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Μόλις στο 5’ ο Λεάλ με ωραία ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τεχνικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Εργοτέλη, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Κατσικοκέρης μετά από ασίστ του Καλέ στο 21’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 52’ με αυτογκόλ του Τσουμάγκα, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 57’ ο Καλέ μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου και ωραία συνεργασία των Λεάλ και Κοιλιάρα ο οποίος έδωσε και την τελική πάσα. Ο Εργοτέλης είχε και δοκάρι με τον Κοιλιάρα.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος (70’ Βασιλειάδης), Μπερουασβίλι (80’ Καρράς), Τζανής, Δημήτρης (70’ Σηφάκης), Τσουμάγκας (70’ Πολυχρονάκης), Βογιατζής, Μισέλ, Λεάλ (70’ Μανουσάκης), Καλέ (70’ Λυδάκης), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης (70’ Καϊμακαμούδης).

H προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!